Mainokset

Kaalikääryleet Lammas-kaalikääryleet resepti

Mainokset

Kaalikääryleet Lammas-kaalikääryleet resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 45 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Lammas-kaalikääryleet
  4. 5 annosta
  5. 1 kpl keräkaalia
  6. 1 kpl sipulia
  7. 1 rkl voita
  8. 300 g lampaan jauhelihaa
  9. 100 g riisipuuroa
  10. 1 kpl munaa
  11. ½ tl suolaa
  12. ½ tl valkopippuria
  13. ¼ tl maustepippuria
  14. 1 dl siirappia
  15. 100 g voita (sulatettuna)
  16. 2 dl ruokakermaa
  17. Poista kokonaisesta kaalista kanta leikkaamalla irti kartion muotoinen
  18. pala. Pane kaali kiehumaan suolalla maustettuun veteen kannen alle.
  19. Poista päällimmäisiä lehtiä sitä mukaa, kun kaali kypsyy. Poista
  20. paksuimmat lehtiruodit.
  21. Kuullota sipuli voissa. Yhdistä keskenään jauheliha, puuro ja
  22. sipulisilppu. Lisää muna. Mausta suolalla, valkopippurilla ja
  23. maustepippurilla. Pane nokare täytettä kaalinlehdelle ja tee sopivan
  24. kokoinen paketti.
  25. Asettele lammas-kaalikääryleet voidellulle uunipellille ja sivele ne
  26. siirapin ja voisulan seoksella. Paista 220-asteessa 15 minuuttia ja
  27. laske lämpö 160 asteeseen. Anna kypsyä tunti välillä siirappiseoksella
  28. valellen. Lisää paiston puolivälissä joukkoon kerma.
  29. Siivilöi lopuksi liemi kasariin ja keitä sitä kokoon.
  30. Tarjoa lammas-kaalikääryleet puolukkasurvoksen ja perunamuusin kera.

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit