Kaalikääryleet Sieni-kiinankaalikääryleet resepti
Mainokset
Kaalikääryleet Sieni-kiinankaalikääryleet resepti
Aineosat
Ohjeet
- 35 min
- Passiivinen 45 min
- sieni-kiinankaalikääryleet
- 8 kpl
- ½ dl ohrasuurimoita (helmiä, Torino)
- 800 g kiinankaalia
- 200 g kantarelleja
- 100 g purjoa
- 1 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
- 1 rkl soijakastiketta
- ¼ tl mustapippuria
- Valeluun
- 2 dl kasvislientä
- Keitä ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Irrota kaalista 8 ulointa lehteä.
- Höyrytä tai keitä lehdet kypsiksi. Jäähdytä. Leikkaa paksut lehtiruodit
- ohuemmiksi.
- Kypsennä myös kaalin sisälehdet. Anna jäähtyä ja hienonna lehdet.
- Hienonna myös puhdistetut sienet ja halkaistu, pesty purjo.
- Kuumenna rasva pannulla. Kuullota sieniä ja purjoa, kunnes irtoava
- neste on lähes haihtunut. Mausta.
- Lisää sieniseokseen keitetty ohra ja hienonnetut kaalin sisälehdet.
- Jaa täyte höyrytetyille lehdille ja taittele kääryleiksi.
- Nosta sieni-kiinankaalikääryleet kevyesti voideltuun uunivuokaan.
- Kypsennä sieni-kiinankaalikääryleitä 200-asteisessa uunissa noin 45
- minuuttia. Valele paistamisen aikana kasvisliemellä, jotta
- kaalikääryleet eivät kuivu.
- Tarjoa sieni-kiinankaalikääryleet perunasoseen ja puolukoiden kanssa.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
