Mainokset

Kaalipata Etiopialainen kaalipata resepti

Mainokset

Kaalipata Etiopialainen kaalipata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t 10 min
  2. Etiopialainen kaalipata
  3. 8 annosta
  4. 400 g sipulia
  5. 1 rkl voita
  6. 2 tl kurkumaa
  7. 2 dl vettä
  8. 1,2 kg keräkaalia
  9. 450 g porkkanaa
  10. 250 g perunaa
  11. 1 dl rypsiöljyä
  12. 2 kpl valkosipulinkynttä
  13. 1 rkl tuoretta inkivääriä (raastettuna)
  14. ½ tl mustapippuria
  15. 1 tl suolaa
  16. Hienonna sipuli ja kuullota voissa pehmeäksi.
  17. Lisää kurkuma ja ½ dl vettä. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15
  18. minuuttia välillä sekoitellen.
  19. Suikaloi kaali. Raasta kuoritut porkkanat ja perunat.
  20. Kuumenna öljy toisessa kattilassa ja kuullota kasvisraasteita noin 20
  21. minuuttia, kunnes ne pehmenevät.
  22. Kuori valkosipuli ja inkivääri. Lisää sipuliseoksen joukkoon puristetut
  23. valkosipulit, raastettu inkivääri, mustapippuri, suola ja ½ dl vettä.
  24. Hauduta välillä sekoitellen noin 10 minuuttia.
  25. Lisää sipuliseoksen joukkoon notkistunut kaaliseos ja 1 dl vettä.
  26. Kiehauta ja hauduta kaalipataa miedolla lämmöllä vielä 1015 minuuttia.
  27. Etiopialainen kaalipata tarjoillaan berberé-maustetta sisältävien
  28. ruokien lisäkkeenä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit