Mainokset

Kaalipesto

Mainokset

Kaalipesto
 
Aineosat
  • valkokaalin uloimpia lehtiä
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 valkosipulinkynsi
  • pinjansiemeniä
  • 3 rkl parmesaanijuustoa
  • oliiviöljyä
  • suolaa
Ohjeet
  1. Irrota kaalista uloimmat vihreät lehdet ja leikkaa paksuhko kanta pois. Ryöppää lehtiä kiehuvassa vedessä noin 30 sekuntia ja nosta valumaan pyyhkeen päälle.Hienonna pinjansiemenet tehosekoittimessa. Lisää joukkoon kaalin lehdet, murskattu valkosipulinkynsi ja juustoraaste. Lisää joukkoon öljy ja mausta suolalla ja pippurilla.Lisää tarvittaessa öljyä, jotta saat juoksevamman kastikkeen. Tarjoa esim. pastan kanssa. Tiesitkö? Kaali säilyy parhaiten kylmässä, +2–+5 asteen lämpötilassa. Paloiteltu kaali säilytetään muovin sisässä. Kaali on herkkä etyleenille, joten sitä ei kannata säilyttää runsaasti etyleeniä tuottavien kasvisten (esim. omenien) vieressä.Lähde: Kasvikset.fi

Kuva galleriasta

tomaattikeitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit