Mainokset

Kaalisalaatti Punakaalicoleslaw resepti

Mainokset

Kaalisalaatti Punakaalicoleslaw resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 12 t
  3. Punakaalicoleslaw
  4. 8 annosta
  5. 800 g punakaalia
  6. ¾ dl sitruunamehua
  7. ½ dl sokeria
  8. 1 rkl balsamiviinietikkaa
  9. 1½ tl suolaa
  10. ½ tl mustapippuria
  11. 1 kpl sipulia
  12. 2 dl ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  13. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Nosta suikaleet kulhoon ja lisää
  14. sitruunamehu, sokeri, etikka, suola ja pippuri. Nuiji kaali notkeaksi
  15. ja mehukkaaksi esim. perunasurvimella.
  16. Kuori ja suikaloi sipuli ja sekoita kaaliseokseen.
  17. Anna salaatin tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  18. Sekoita ranskankerma kaaliseoksen joukkoon juuri ennen tarjoilua.
  19. Tarjoa punakaalicoleslaw joulupöydän salaattina.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit