Mainokset

Kahden suklaan leivokset

Mainokset

Kahden suklaan leivokset
 
Aineosat
  • 200 g tummaa suklaata
  • 1 dl sokeria
  • 4 dl kuohukermaa
  • leivinjauhetta
  • 1 ,5 rkl kaakaojauhetta
  • 2 kananmunaa
  • 3 rkl perunajauhoja
Ohjeet
  1. Valmista ensin täyte. Rouhi suklaa karkeaksi. Kuumenna kattilassa 2 dl kermasta kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään, lisää suklaarouhe ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna seoksen seistä tunnin ajan huoneenlämmössä. Vatkaa kanamunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi jauhoseos munavaahtoon ja sekoita varovaisesti nostellen. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista kakkupohjaa 225-asteisessa uunin keskitasossa 5-6 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle puhtaalle leivinpaperiarkille ja anna jäähtyä. Irrota pohjapaperi varoen. Nosta suklaaseoksesta 1 dl toiseen kulhoon kuorrutusta varten. Vaahdota loput kermasta ja sekoita loppuun suklaaseokseen varovaisesti nostellen. Leikkaa kakkupohja neljään osaan. Aseta kakkuvadille yksi levyistä. Levitä 1/ 3 suklaa-kermaseosta pohjalle. Nosta päälle toinen levy ja toista, kunnes kaikki kerrokset ovat päällekkäin. Levitä kuorrutussuklaa pinnalle. Leikkaa kakku tasakokoisiksi leivoksiksi.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

mansikkaa_kermalla

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit