Mainokset

Kahvikakku Mustikka-valkosuklaakakku resepti

Mainokset

Kahvikakku Mustikka-valkosuklaakakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 1 t 15 min
  3. Mustikka-valkosuklaakakku
  4. 20 palaa
  5. Voiteluun
  6. 1 rkl leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  7. 2 rkl korppujauhoja
  8. Taikina
  9. 200 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  10. 1½ dl hedelmäsokeria
  11. 3 kpl munaa
  12. 5 dl vehnäjauhoja
  13. 60 g valkosuklaata (rouhittuna)
  14. 2 tl leivinjauhetta
  15. 2 dl turkkilaista jogurttia
  16. Mustikkasydän
  17. 100 g mustikoita
  18. 1 rkl perunajauhoja
  19. 1 rkl hedelmäsokeria
  20. Voitele ja korppujauhota rengaskakkuvuoka huolellisesti.
  21. Vatkaa pehmeä voi ja hedelmäsokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi.
  22. Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
  23. Sekoita keskenään vehnäjauhot, valkosuklaarouhe ja leivinjauhe. Lisää
  24. jauhoseos yhdessä jogurtin kanssa taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Levitä
  25. puolet taikinasta rengaskakkuvuokaan.
  26. Sekoita keskenään jäiset mustikat, perunajauho ja hedelmäsokeri.
  27. Painele taikinaan lusikalla tai sormin vako, johon levität mustikat.
  28. Nostele loppu taikina mustikoiden päälle.
  29. Paista mustikka-valkosuklaakakkua uunin alatasolla 150 asteessa 6075
  30. minuuttia.
  31. Kumoa mustikka-valkosuklaakakku hieman jäähtyneenä ja tarjoa
  32. huoneenlämpöisenä.
  33. Jogurtti ja mustikkasydän tekevät kahvikakusta mehevän ja kostean.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit