Mainokset

Kakku Helppo raparperikakku resepti

Mainokset

Kakku Helppo raparperikakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Helppo raparperikakku
  4. 8 annosta
  5. 2 kpl munaa
  6. 1½ dl sokeria
  7. 1 dl piimää
  8. 75 g voita (sulatettuna)
  9. 1 tl kardemummaa
  10. 2 tl vaniljasokeria
  11. 1½ tl leivinjauhetta
  12. 2½ dl vehnäjauhoja
  13. 250 g raparperia (paloiteltuna)
  14. ½ tl kanelia
  15. 2 rkl sokeria
  16. Tarjoiluun
  17. 8 dl kasvirasvajäätelöä
  18. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat
  19. aineet keskenään. Lisää vaahtoon vuorotellen piimää tai maitoa,
  20. jäähtynyttä voisulaa ja jauhoseosta. Kaada taikina voideltuun,
  21. korppujauhotettuun vuokaan. Levitä päälle raparperipalat tasaisesti.
  22. Ripottele päälle kanelia ja sokeria.
  23. Kypsennä kakkua 200 asteessa, uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
  24. Kokeile kypsyyttä hammastikulla. Jos taikinaa ei tartu tikkuun, kakku
  25. on kypsä.
  26. Tarjoa raparperikakku lämpimänä hieman pehmenneen vaniljajäätelön
  27. kanssa.
  28. Voit tehdä kakun helposti myös leivoksiksi: kaksinkertaista taikina,
  29. paista uunipannulla ja leikkaa jäähtyneenä paloiksi.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

illallinen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit