Mainokset

Kakku Kahden suklaan appelsiinikakku resepti

Mainokset

Kakku Kahden suklaan appelsiinikakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 50 min
  3. Appelsiinikakku
  4. 8 annosta
  5. Pohja
  6. 175 g voita
  7. 2 dl sokeria
  8. 3 kpl munaa
  9. 3 dl vehnäjauhoja
  10. 2 tl leivinjauhetta
  11. 2 kpl appelsiinia (raastettu kuori)
  12. 1 kpl limettiä (raastettu kuori)
  13. Kostutusliemi
  14. ½ dl appelsiinitäysmehua
  15. 1 kpl limettiä (mehu)
  16. 2 rkl sitruslikööriä
  17. 1 dl sokeria
  18. Kuorrutus
  19. 200 g maitosuklaata
  20. Koristeluun
  21. 100 g valkosuklaata
  22. Tee ja kostuta kakkupohja jo edellisenä iltana, jolloin kakku on
  23. ehtii maustua rauhassa yön yli.
  24. Kuumenna uuni 175 asteiseksi. Voitele ja jauhota Ø 20 cm vuoka.
  25. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri sähkövatkaimella, kunnes seos on vaaleaa
  26. ja kuohkea. Lisää munat yksi kerrallaan vaahtoon voimakkaasti vatkaten.
  27. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja kuoriraasteet. Nostele jauhoseos
  28. varovasti taikinaan. Paista pohjaa 4550 minuuttia. Pohja on kypsä, kun
  29. se on väriltään kullanruskea ja irtoaa vuoan reunoista.
  30. Valmista kostutusliemi kakun kypsyessä. Sekoita mehut, likööri ja
  31. sokeri keskenään. Sekoita, kunnes sokeri on liuennut kokonaan. Tee
  32. kypsän kakkupohjan pintaan reikiä cocktailtikulla ja lusikoi liemi
  33. hitaasti kakun pinnalle. Jätä appelsiinikakku jäähtymään vuokaansa, ja
  34. irrota se vasta täysin jäähtyneenä.
  35. Sulata maitosuklaa lempeästi vesihauteessa. Jos haluat paksun
  36. suklaakuorrutteen, käytä enemmän suklaata. Levitä seos jäähtyneen
  37. kakkupohjan päälle ja reunoille. Anna jähmettyä ennen tarjoilua.
  38. Koristele appelsiinikakku valkosuklaaraasteella.

Kuva galleriasta

katkarapusalaatti

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit