Mainokset

Kakku Matteuksen kakku resepti

Mainokset

Kakku Matteuksen kakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. 25 palaa
  4. 250 g voita
  5. 2½ dl sokeria
  6. 3 kpl munaa
  7. 5½ dl vehnäjauhoja
  8. 2 tl leivinjauhetta
  9. 2 tl vaniljasokeria
  10. 1 dl pistaaseja (suolattomia, rouhittuna)
  11. ½ dl kinuskikastiketta
  12. Kuorrutus
  13. 1 rkl kaakaojuomaa
  14. 1½ dl tomusokeria
  15. 2 rkl kinuskikastiketta
  16. ½ dl pistaaseja (rouhittuna)
  17. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Vatkaa munat yksitellen joukkoon.
  18. Yhdistä kuivat aineet ja pistaasirouhe. Sekoita jauhoseos ja
  19. kinuskikastike taikinaan. Lusikoi taikina hyvin voideltuun ja
  20. korppujauhotettuun rengasvuokaan (2 l).
  21. Paista Matteuksen kakkua 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan. Kumoa
  22. hieman jäähtyneenä. Jäähdytä.
  23. Valmista kuorrutus. Lisää kaakaojuomaan tomusokeri voimakkaasti
  24. sekoittaen. Notkista sopivan juoksevaksi lorauksella kinuskikastiketta.
  25. Noruttele kuorrute viiruiksi kakun päälle. Ripottele pistaasit
  26. kruununkiviksi.

Kuva galleriasta

sipuli

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit