Mainokset

Kakku Suklaamoussekakku resepti

Mainokset

Kakku Suklaamoussekakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 1 t
  3. Suklaamoussekakku
  4. 20 annosta
  5. Pohja
  6. 4 kpl munaa
  7. 1½ dl sokeria
  8. 2 dl vehnäjauhoja
  9. 1½ tl leivinjauhetta
  10. Vuokaan
  11. 1 rkl juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  12. 3 rkl korppujauhoja
  13. Kostutus
  14. 1 dl vettä
  15. ½ dl sitruunamehua
  16. Suklaamoussetäyte
  17. 3 dl vispikermaa (vähälaktoosinen)
  18. 400 g tummaa suklaata
  19. 1 dl kevytmaitoa (vähälaktoosinen)
  20. 125 g vadelmia
  21. Pohjan voiteluun
  22. 1 dl vadelmahilloa
  23. Pinnalle
  24. 100 g valkosuklaata
  25. 1 dl vadelmia
  26. Voitele tasapohjainen vuoka (Ø 2224 cm) ja jauhota se.
  27. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe.
  28. Siivilöi jauhoseos muna-sokerivaahtoon ja sekoita varovasti nostellen.
  29. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
  30. Varmista kakun kypsyys työntämällä puinen cocktailtikku kakun keskelle.
  31. Jos tikkuun ei tartu taikinaa, on kakku kypsä. Kumoa kakku vähän
  32. jäähtyneenä.
  33. Halkaise täysin jäähtynyt kakku kolmeen osaan eli saat kaksi
  34. täyteväliä. Kostuta kakkupohjat vesi-sitruunamehuseoksella. Jätä
  35. päällimmäiseksi tuleva levy kostuttamatta.
  36. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja nosta jääkaappiin odottamaan.
  37. Hienonna suklaa veitsellä ja kumoa isoon kulhoon. Kiehauta maito, kaada
  38. se kulhoon ja anna suklaan liueta maitoon. Sekoita seos tasaiseksi.
  39. Anna jäähtyä sormenlämpöiseksi.
  40. Nostele suklaaseen ensin ⅓ kermavaahdosta ja sitten loput. Siirrä
  41. mousse jääkaappiin noin 10 minuutiksi.
  42. Nosta alin kakkulevy tarjoiluvadille. Sivele leikkuupintaan ohuesti
  43. hilloa. Levitä päälle kolmasosa suklaavaahdosta ja ripottele vadelmia
  44. väliin. Nosta seuraava kerros päälle ja täytä samoin. Aseta
  45. päällimmäiseksi kakun kansi ja levitä loppu mousse pinnalle. Muotoile
  46. vaahtoa kuumaan veteen kastetulla, kuivatulla lastalla. Nosta kakku
  47. kylmään ja peitä kuvulla.
  48. Leikkaa piirtoheitinkalvo pituussuunnassa kahtia. Paloittele
  49. valkosuklaa pakastemuovipussiin ja kuumenna sitä mikrossa pienellä
  50. teholla 15 sekuntia kerrallaan. Möyhennä välillä käsin. Kun suklaa on
  51. sulaa, leikkaa pussin kärkeen pieni reikä ja pursota suklaasta
  52. ruudukkoa piirtoheitinkalvolle. Kääräise kalvo varovasti rullalle ja
  53. kiinnitä teipillä niin, että saat ympyrän. Nosta kylmään jähmettymään.
  54. Koristele suklaamoussekakku valkosuklaakoristeella ja tuoreilla
  55. vadelmilla.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

limonadi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit