Mainokset

Kakku Täytekakku resepti

Mainokset

Kakku Täytekakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 50 min
  2. Passiivinen 6 t
  3. Täytekakku
  4. 16 annosta
  5. 4 kpl munaa
  6. 1½ dl sokeria
  7. 1½ dl vehnäjauhoja
  8. ½ dl perunajauhoja
  9. ½ tl leivinjauhetta
  10. Vuokaan
  11. 1 rkl ruokaöljyä
  12. Täyte
  13. 2 dl vispikermaa (vähälaktoosinen)
  14. 2 dl turkkilaista jogurttia
  15. ¼ dl sokeria
  16. 3 tl vanilliinisokeria
  17. 820 g persikkaa (säilyke)
  18. 1½ dl vadelmahilloa
  19. 1 dl vadelmia (pakaste)
  20. Koristeluun
  21. ½ dl vadelmahilloa
  22. 1 dl vadelmia
  23. ½ dl hyytelösokeria
  24. 1 dl vettä
  25. Leikkaa leivinpaperista kakkuvuoan pohjalle ympyrä. Voitele vuoan
  26. reunat öljyllä.
  27. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  28. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi muna-sokerivaahtoon.
  29. Sekoita nuolijan avulla varovasti tasaiseksi taikinaksi.
  30. Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.
  31. Kokeile kakun kypsyyttä hammastikulla. Kun tikkuun ei tartu löysää
  32. taikinaa, on kakku kypsä.
  33. Kumoa kakkupohja hieman jäähtyneenä, anna jäähtyä. Jätä leivinpaperi
  34. kakun päälle, se estää kakkua kuivumasta liikaa.
  35. Vaahdota kerma, lisää jogurtti ja mausta sokereilla.
  36. Valuta persikat, ota liemi talteen. Kuutioi persikat, mutta jätä 4
  37. puolikasta kakun koristeluun. Sekoita hillo ja vadelmat.
  38. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta pohja persikkamehulla, levitä
  39. päälle vadelmahillo. Nosta päälle toinen kakkukerros. Kostuta mehulla,
  40. levitä päälle puolet kermaseoksesta ja persikkakuutiot. Poista
  41. viimeisen kakkukerroksen päältä leivinpaperi, nosta täytekakun päälle
  42. ja kostuta kevyesti.
  43. Levitä kakun pintaan ohut kerros hilloa. Asettele vadelmat kakun
  44. keskelle ja ohuiksi viipaleiksi leikatut persikat reunoille.
  45. Liuota hyytelösokeri kiehuvaan veteen. Kiehauta liuos ja anna jäähtyä
  46. hetken. Sivele marjat ja hedelmät pullasudin avulla
  47. hyytelösokeriliuoksella.
  48. Levitä kermaseosta ohut kerros täytekakun reunoille ja pursota lopuksi
  49. kermaruusut koristeeksi kakun yläreunaan.
  50. Leivo kakkupohja hyvissä ajoin etukäteen. Kakkupohja säilyy
  51. muovipussissa jääkaapissa muutaman päivän ja sen voi myös pakastaa.
  52. Täytekakut tarvitsevat aikaa maustuakseen ja kostuakseen. Täytä kakut
  53. vähintään 45 tuntia ennen tarjoilua, säilytä täytekakut jääkaapissa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ystavanpaivakakku

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit