Mainokset

Kakku Valkosuklainen ylioppilaskakku resepti

Mainokset

Kakku Valkosuklainen ylioppilaskakku resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 4 t 20 min
  3. Valkosuklaa-ylioppilas
  4. 20 palaa
  5. Pohja
  6. 400 g mantelimassaa
  7. 4 rkl kaakaojauhetta
  8. 4 kpl munaa
  9. Täyte
  10. 6 kpl liivatelehteä
  11. 300 g valkosuklaata
  12. 4 kpl keltuaista
  13. 6 dl kuohukermaa
  14. 2 rkl sitruunamehua
  15. Raasta pohjan mantelimassa raastinraudan karkealla terällä. Sekoita
  16. joukkoon kaakaojauhe ja munat. Levitä seos leivinpaperoidun
  17. irtopohjaisen vuoan pohjalle. Paista pohjaa 175-asteisessa uunissa noin
  18. 20 minuuttia ja jäähdytä se ennen täytteen tekemistä.
  19. Upota liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sulata valkosuklaa
  20. vesihauteessa tai mikrossa ja anna jäähtyä hieman. Sekoita suklaan
  21. joukkoon keltuaiset yksi kerrallaan vatkaten.
  22. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele se suklaan joukkoon. Puristele
  23. liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kuumaan sitruunamehuun. Sekoita
  24. liivateseos suklaavaahtoon. Kaada massa jäähtyneen mantelipohjan päälle
  25. ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  26. Tarjoa valkosuklainen ylioppilaskakku raikkaiden marjojen tai hedelmien
  27. kera.
  28. Tee ylijääneistä valkuaisista säilyviä marenkeja. Puolita ohje ja tee
  29. kakku pienempään vuokaan, jos haluat 8 hengen kakun.
  30. Valkosuklaamoussekakku sopii hyvin myös ylioppilasjuhliin.

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit