Mainokset

Kala Lipeäkala resepti

Mainokset

Kala Lipeäkala resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 10 min
  2. Passiivinen 40 min
  3. Lipeäkala ja valkokastike
  4. 4 annosta
  5. 1½ kg lipeäkalaa
  6. 3 tl suolaa
  7. Leikkaa kala tarvittaessa neljään osaan. Pane palat uunivuokaan
  8. nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle suolaa.
  9. Kypsennä paloja 170-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Lipeäkala on
  10. valmis, kun sen sisälämpötila on 70 astetta. Jos lämpötila nousee tämän
  11. yli, kala hajoaa helposti.
  12. Tarjoa lipeäkalan kanssa keitettyjä perunoita, valkokastiketta sekä
  13. maustepippuria ja suolaa.
  14. Lipeäkalan lisäkkeenä maistuvat myös herneet, paistettu pekoni,
  15. paahdettu sipulirouhe, uunipunajuuret ja balsamiviinietikka.
  16. Varaa lipeäkalaa reilusti, 300500 g ruokailijaa kohti, sillä
  17. kypsyessään kala kutistuu.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit