Mainokset

Kala-sipulimuhennos

Mainokset

Kala-sipulimuhennos
 
Aineosat
  • vehnäjauhoja
  • 75 g silavaa
  • valkosipulinkynttä
  • 1 - 1,5 kg perattua vaaleaa kalaa, esim. madetta, siikaa, kuhaa tai ahventa tai vaikka hiukan kaikkia
  • valkoviiniä
  • ripaus suolaa
  • 25 g voita
  • 6 - 10 pikkusipulia tai 3 tavallista keltasipulia
  • 10 musta- tai maustepippuria
Ohjeet
  1. Osta kalat perattuina ja suomustettuina. Ruotoja ei tarvitse välttämättä poistaa. Paloittele kalat voin 4 cm:n paloiksi poikkisuunnassa. Suikaloi silava hyvin ohuiksi suikaleiksi paistokasariin. Lisää voi. Kuori ja silppua sipulit samaan pannuun. Kuumenna pannua sekoittaen, kunnes sipulit pehmenevät.Lisää valkoviini, kuoritut valkosipulinkynnet ja pippurit. Kiehauta sekoittaen. Lisää kalapalat ja hiukan suolaa. Keitä kalat kypsiksi keskilämmöllä ja nosta tarjoiluvadille.Sekoita jauhot pehmeään voihin ja lisää suurus viiniliemeen. Poista sitä ennen valkosipulinkynnet, jos haluat. Sekoita ja keitä kastiketta 5-15 minuuttia. Kaada kuuma kastike kalapalojen päälle.Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita, jotka voit koristella persiljasilpulla, jos haluat.Kalamuhennoksen kanssa syödään keitettyjä perunoita tai paahdettua patonkia

Kuva galleriasta

keitto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit