Mainokset

Kalafilee Ahvenfileitä ja herukkakastiketta resepti

Mainokset

Kalafilee Ahvenfileitä ja herukkakastiketta resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Ahvenfileitä ja herukkakastiketta
  3. 8 annosta
  4. Herukkakastike
  5. 3½ dl mustaherukoita
  6. 1½ dl vettä
  7. 125 g voita
  8. 2½ rkl sokeria
  9. ½ rkl soijakastiketta
  10. ¼ tl suolaa
  11. ¼ tl mustapippuria
  12. Paistetut ahvenet
  13. 1,2 kg ahvenia
  14. 1½ dl vehnäjauhoja
  15. ¼ tl suolaa
  16. ¼ tl valkopippuria
  17. 2 rkl voita
  18. Lisäksi
  19. 24 kpl keitettyä perunaa
  20. Kirpeänmakea mustaviinimarjakastike sopii erinomaisesti kalan
  21. lisäksi myös lihan ja erityisesti riistan kastikkeeksi.
  22. Keitä mustaherukoita vedessä, kunnes ne ovat rikkoutuneet. Kaada neste
  23. siivilän läpi kulhoon ja purista mustaherukat nesteeseen, eli painele
  24. niitä kauhan avulla, kunnes siivilässä on jäljellä enää kuivahkoa
  25. massaa.
  26. Kuumenna mustaherukkaliemi uudelleen liedellä. Vatkaa joukkoon voi
  27. pienissä erissä. Lisää sokeri ja soijakastike, suolaa tarvittaessa sekä
  28. aavistus mustapippuria.
  29. Valmista ahvenfileet kääntelemällä niitä vehnäjauhoissa, jotka olet
  30. maustanut suolalla ja valkopippurilla. Sulata pannulla voi ja paista
  31. muutama ahvenfilee kerrallaan kauniin kullankeltaiseksi molemmin
  32. puolin.
  33. Tarjoa ahvenfileet herukkakastikkeen, keitettyjen perunoiden tai
  34. perunasoseen kanssa. Mausta sose esimerkiksi teelusikallisella
  35. raastettua sitruunan kuorta.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit