Mainokset

Kalafilee Kevyet lohiperhoset resepti

Mainokset

Kalafilee Kevyet lohiperhoset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Kevyet lohiperhoset ja tilliperunat
  4. 4 annosta
  5. 460 g lohifileetä
  6. 2 dl omenatäysmehua
  7. ¾ tl suolaa
  8. ½ tl mustapippuria
  9. Koristeluun
  10. 3 rkl tuoretta tilliä
  11. ½ kpl sitruunaa (lohkottuna)
  12. Muotoile lohifileestä perhosia. Pane lohiperhoset uunivuokaan ja kaada
  13. päälle mehu. Mausta kalat suolalla ja pippurilla. Nosta vuoka
  14. 200-asteiseen uuniin ja kypsennä 1520 minuuttia.
  15. Koristele kalavati tillillä ja sitruunalohkoilla juuri ennen tarjoilua.
  16. Tarjoa kevyet lohiperhoset uusien tilliperunoiden ja salaatin kanssa.
  17. Voit halutessasi myös paistaa tai pariloida lohiperhoset. Pirteän
  18. kevätsalaatin runsas kastike riittää hyvin koko aterian kastikkeeksi.
  19. Pane uudet perunat kiehuvaan suolalla ja tillinvarsilla maustettuun
  20. veteen samaan aikaan, kun työnnät kalavuoan uuniin. Keitä perunoita
  21. alhaisella lämmöllä kannen alla 15 minuuttia, kokeile välillä
  22. kypsyyttä. Voit tarjota kypsennetyt perunat myös marinoituna. Tarvitset
  23. neljälle hengelle noin kilon perunoita. Jos perunat ovat pieniä,
  24. halkaise ne, jos ne ovat isompia, leikkaa ne useammaksi lohkoksi. Pane
  25. perunat kulhoon. Sekoita marinadi: 1 rkl sitruunamehua, 1 tl
  26. valkoviinietikkaa, 1 pieni valkosipulinkynsi hienoksi hakattuna, 1 rkl
  27. sokeria, 1 tl suolaa, mustapippuria myllystä, 2 rkl öljyä, 1 dl
  28. hienonnettua persiljaa. Yhdistä ainekset, sekoita hyvin ja kaada
  29. marinadi perunoille ja sekoittele. Tarjoa lohiperhosten kanssa
  30. lämpimänä tai kylmänä.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit