Mainokset

Kalahyytelö Ruispintainen lohi-kurkkuhyytelö resepti

Mainokset

Kalahyytelö Ruispintainen lohi-kurkkuhyytelö resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 55 min
  2. Passiivinen 12 t
  3. Ruispintainen lohikurkkuhyytelö
  4. 16 viipaletta
  5. Täyte
  6. 6 kpl liivatelehteä
  7. 300 g kylmäsavustettua kirjolohta
  8. 2 kpl salottisipulia
  9. 1 kpl kurkkua
  10. 400 g tuorejuustoa
  11. 2½ dl kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %) (vaahtoutuvaa)
  12. 1 dl ruohosipulia (hienonnettuna)
  13. 4 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  14. ½ tl mustapippuria
  15. ½ dl sitruunamehua
  16. Päälle
  17. 3 kpl ruisleipäviipaletta (esim. Real, rouhittuna)
  18. Koristeluun
  19. 2 rkl ruohosipulia
  20. Upota liivatelehdet kylmään veteen vähintään 5 minuutiksi.
  21. Leikkaa lohi kuutioiksi. Silppua sipulit. Huuhtele ja kuori kurkku.
  22. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi.
  23. Vaahdota tuorejuusto ja kerma kulhossa. Lisää vaahdon joukkoon lohi,
  24. sipulit, ruohosipuli, tilli ja pippurirouhe.
  25. Kuumenna sitruunamehu esimerkiksi mikroaaltouunissa. Purista
  26. liivatelehdistä vesi pois ja liuota lehdet mehuun. Kaada seos täytteen
  27. joukkoon samalla sekoittaen.
  28. Vuoraa pinnoitettu leipävuoka (vetoisuus 2 l) tuorekelmulla. Kaada
  29. massa vuokaan.
  30. Murustele leivät pinnalle. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  31. Nosta lohi-kurkkuhyytelö varovasti vuoasta ja siirrä se
  32. tarjoilulautaselle. Koristele ruispintainen lohi-kurkkuhyytelö
  33. ruohosipulilla.
  34. Valmista lohi-kurkkuhyytelö juhlia edeltävänä päivänä ja koristele
  35. juuri ennen tarjoilua.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit