Mainokset

Kalakääryleet Kantarelli-kuharullat resepti

Mainokset

Kalakääryleet Kantarelli-kuharullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Kantarelli-kuharullat
  4. 4 annosta
  5. 800 g kuhaa
  6. ½ tl suolaa
  7. ½ tl valkopippuria
  8. 3 dl pinaattia
  9. 7 dl kantarelleja
  10. 2 rkl voita
  11. 2 kpl sipulia (hienonnettuna)
  12. 1 dl kuivaa valkoviiniä
  13. 2 dl kanalientä
  14. Pane kuhafileet leikkuulaudalle ja mausta kala suolalla ja pippurilla.
  15. Jos fileet ovat suuria, puolita ne pituussuunnassa.
  16. Huuhtele ja valuta pinaatit ja poista keskiruoti tarvittaessa. Lado
  17. pinaatinlehdet fileiden päälle.
  18. Kaada kantarellit kuumalle pannulle, anna nesteen haihtua, lisää voi ja
  19. sipulit. Kuullota sipulit raukeaksi ja mausta seos vielä suolalla ja
  20. pippurilla. Nostele sieni-sipulisekoitusta pinaatin päälle, kieritä
  21. rullaksi pyrstöä kohti ja kiinnitä cocktailtikulla. Valmista loput
  22. rullat samoin ja lado reunalliseen uunipannuun.
  23. Kaada rullien päälle valkoviiniä ja kalalientä ja kypsennä
  24. 175-asteisessa uunissa 3035 minuuttia. Valele kaloja paistamisen
  25. aikana paistoliemellä.
  26. Poista tikut kuharullista ennen tarjoilua.
  27. Kantarelli-kuharullien lisäkkeeksi sopivat keitetyt perunat ja raikas
  28. salaatti.

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit