Mainokset

Kalakääryleet Kesäkalarullat pinaattipetillä resepti

Mainokset

Kalakääryleet Kesäkalarullat pinaattipetillä resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Kesäkalarullat pinaattipetillä
  4. 4 annosta
  5. 250 g pinaattia
  6. 1 rkl rypsiöljyä
  7. 600 g siikaa
  8. 125 g tuorejuustoa (piparjuurimaustettuna)
  9. ½ tl suolaa
  10. ¼ tl mustapippuria
  11. 4 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  12. 1½ dl kuivaa valkoviiniä
  13. Koristeluun
  14. 4 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
  15. Huuhtele pinaatinlehdet, valuta ja leikkaa suikaleiksi. Kaada öljy
  16. uuninkestävään vuokaan levitä päälle pinaattisuikaleet.
  17. Levitä kalafileet leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Jos fileet ovat
  18. isoja, puolita ne pituussuunnassa. Levitä fileiden päälle ensin
  19. tuorejuustoa ja mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja
  20. tillillä. Kääri fileet rullalle ja asettele uunivuokaan pinaatin
  21. päälle. Pirskottele rullien päälle valkoviiniä ja peitä vuoka foliolla.
  22. Kypsennä kalarullia pinaattipedillä 200 asteisessa uunissa noin 25
  23. minuuttia.
  24. Tarjoa juhlavien kesäkalarullien lisäkkeenä uusia perunoita ja
  25. salaattia.
  26. Korvaa valkoviini sekoittamalla ½ dl sitruunamehua ja 1 dl vettä.

Kuva galleriasta

vihreat_pavut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit