Mainokset

Kalakastike Okra-kalakastike ja riisipallot resepti

Mainokset

Kalakastike Okra-kalakastike ja riisipallot resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Okra-kalakastike ja riisipallot
  4. 4 annosta
  5. Riisipallot
  6. 4 dl vettä
  7. ½ tl suolaa
  8. 2 dl pitkäjyväistä riisiä (jasmiini)
  9. ½ dl rusinoita (hienonnettuna)
  10. 2 rkl voita
  11. 2 kpl valkosipulinkynttä (murskattuna)
  12. Okra-kalakastike
  13. 200 g okraa
  14. 150 g kirsikkatomaattia
  15. 2 kpl sipulia
  16. 1 rkl ruokaöljyä
  17. ¾ tl suolaa
  18. ½ tl chilirouhetta (punainen)
  19. 200 g paseerattua tomaattia
  20. 1 dl vettä
  21. 300 g savukalaa
  22. 2 kpl kevätsipulia (silputtuna)
  23. Mittaa vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi, lisää suola ja riisi. Keitä
  24. noin 12 minuuttia. Lisää rusinat, voi ja murskatut valkosipulinkynnet.
  25. Pane kansi päälle ja anna riisin muhia 510 minuuttia.
  26. Riisin kiehuessa pese ja kuivaa tuoreet okrat. Huuhtele ja valuta
  27. kirsikkatomaatit. Kuori ja silppua sipuli ja halkaise tomaatit.
  28. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää kokonaiset okrat ja sipulisilppu
  29. ja kypsennä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia silloin tällöin
  30. käännellen. Lisää mausteet, paseerattu tomaatti ja vesi. Anna hautua
  31. 510 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää nahattomat ja
  32. ruodottomat kalapalat ja kevätsipulisilppu varovasti nostellen
  33. joukkoon.
  34. Pyöritä riisi veteen kastetuilla käsillä palloiksi ja tarjoa ne
  35. okra-kalakastikkeen kanssa.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit