Mainokset

KalakastikeLohta punaisessa curryssa (Chu Chee Pla) resepti

Mainokset

KalakastikeLohta punaisessa curryssa (Chu Chee Pla) resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Chu chee pla eli lohta punaisessa curryssa
  3. 4 annosta
  4. 400 g lohifileetä
  5. 1 rkl rypsiöljyä
  6. 4 dl kookosmaitoa
  7. 4 rkl punaista currytahnaa
  8. 4 kpl kaffirlimetinlehteä
  9. 1 rkl muscovadosokeria
  10. 3 rkl kalakastiketta
  11. 2 tl limettimehua
  12. Koristeeksi
  13. 1 dl tuoretta korianteria
  14. 1 kpl tuoretta chiliä (viipaloituna)
  15. Leikkaa lohi noin neljään osaan. Paista palat öljyssä pannulla molemmin
  16. puolin kypsäksi. Nosta kalat sivuun odottamaan.
  17. Kuumenna pannussa osa kookosmaitoa (1 dl) ja keitä noin 3 minuuttia.
  18. Lisää mukaan currytahna ja hauduta muutaman minuutin ajan.
  19. Lisää loput kookosmaidosta ja kaffirlimetinlehdet. Hauduta noin 10
  20. minuuttia.
  21. Mausta ruoka sokerilla, kalakastikkeella ja limettimehulla. Tarkista
  22. maku.
  23. Nosta lohipalat punaiseen currykastikkeeseen ja kuumenna.
  24. Koristele punaisessa curryssa oleva lohi chiliviipaleilla ja
  25. korianterilla.
  26. Tarjoa lisänä esimerkiksi porkkananuudeleita.

Kuva galleriasta

omena

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit