Mainokset

Kalakeitto Fenkolilla höystetty kalakeitto resepti

Mainokset

Kalakeitto Fenkolilla höystetty kalakeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 15 min
  3. Fenkolilla höystetty kalakeitto
  4. 2 annosta
  5. 1 kpl sipulia
  6. 1 rkl rypsiöljyä
  7. ¼ tl anista
  8. ¼ tl kurkumaa
  9. 3½ dl vettä
  10. 2 dl tomaattimurskaa
  11. 1½ dl kuivaa valkoviiniä
  12. 1 kpl kalaliemikuutioita
  13. 1 tl sokeria
  14. 2 tl appelsiininkuoriraastetta
  15. 200 g uutta perunaa
  16. 100 g fenkolia
  17. 200 g lohifileetä
  18. ½ dl appelsiinitäysmehua
  19. ¼ tl suolaa
  20. ¼ tl mustapippuria
  21. Kuumenna kattilassa öljy ja kuullota siinä sipulisilppu. Lisää anis ja
  22. kurkuma. Kääntele hetki ja nosta kattila liedeltä. Kumoa joukkoon vesi,
  23. tomaattimurska, valkoviini, kalaliemikuutio, sokeri ja appelsiinin
  24. raastettua kuorta.
  25. Harjaa perunat puhtaiksi. Halkaise perunat ja lisää ne liemeen. Nosta
  26. kattila jääkaappiin odottamaan, jos et halua syödä keittoa heti.
  27. Kiehauta liemi. Anna kypsyä noin 5 minuuttia. Huuhtele ja suikaloi
  28. tällä välin salaattifenkoli ja lisää palat liemeen. Anna seoksen kypsyä
  29. noin kymmenen minuutin ajan, kunnes perunat ovat juuri ja juuri kypsiä.
  30. Paloittele tällä välin kalat ja lisää ne liemeen. Keitä vielä muutaman
  31. minuutin ajan.
  32. Lisää fenkolilla höystettyyn keittoon appelsiinista puristamaasi mehua
  33. ja rouhi joukkoon mustapippuria. Tarkista maku ja lisää suolaa maun
  34. mukaan.
  35. Lusikoi fenkolilla höystetyn kalakeittolautasellisesi pinnalle reilu
  36. nokare tulista ranskankermaa. Seuraksi sopii ruisleipä.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

aamiaismakkarat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit