Mainokset

Kalakeitto Juustoinen madekeitto resepti

Mainokset

Kalakeitto Juustoinen madekeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t 10 min
  2. Juustoinen madekeitto
  3. 6 annosta
  4. 1 kg madetta
  5. Liemi
  6. 10 dl vettä
  7. 2 tl suolaa
  8. 1 tl mustapippuria (kokonaisia)
  9. 1 tl valkopippuria (kokonaisia)
  10. 1 kpl laakerinlehteä
  11. Lisäksi
  12. 700 g peruna- ja keittokasviksia (pakaste)
  13. 200 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)
  14. 4 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  15. 2 rkl voita
  16. Nylje ja perkaa made.
  17. Kiehauta liemen ainekset. Lisää kala kiehuvaan liemeen. Kuori
  18. muodostuva vaahto pois. Keitä koosta riippuen 1015 minuuttia, kunnes
  19. kala on kypsä.
  20. Nosta kala pois liemestä ja anna jäähtyä. Ruodi kala mahdollisimman
  21. tarkkaan ja paloittele suupaloiksi. Vältä pilkkomasta liian pieneksi
  22. silpuksi.
  23. Siivilöi liemi ja kiehauta. Lisää joukkoon perunat, keittojuurekset ja
  24. juusto. Anna kiehua välillä sekoitellen noin 8 minuuttia.
  25. Lisää keittoon ruokakerma ja paloitellut madefileet. Kuumenna
  26. kiehumispisteeseen.
  27. Nosta kattila pois levyltä ja sekoita joukkoon tillisilppu ja voi.
  28. Peitä kannella ja anna juustoisen madekeiton levätä kymmenisen
  29. minuuttia ennen tarjoamista.
  30. Pakastekasvikset voit korvata kuorituilla ja paloitelluilla
  31. kasviksilla. Tällöin keittoaika pitenee kasvisten kypsymisen verran.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

ranskalaiset_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit