Mainokset

Kalakeitto Kehnäsieni-kalakeitto resepti

Mainokset

Kalakeitto Kehnäsieni-kalakeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Kehnäsieni-kalakeitto
  3. 5 annosta
  4. 10 dl vettä
  5. 2 kpl kalaliemikuutioita
  6. 500 g paseerattua tomaattia
  7. 2 kpl porkkanaa
  8. 1 kpl sipulia
  9. 3 kpl valkosipulinkynttä
  10. 1 rkl hunajaa
  11. 2 tl basilikaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 1 tl suolaa
  14. 4 kpl perunaa
  15. 5 dl kehnäsieniä
  16. 400 g kirjolihifileetä
  17. Pinnalle
  18. 1 rkl tuoretta basilikaa
  19. Mittaa kattilaan vesi ja liemikuutiot tai halutessasi 3 rkl fondia.
  20. Lisää paseerattu tomaatti.
  21. Leikkaa kuoritut porkkanat tulitikkumaisiksi suikaleiksi ja kumoa
  22. liemeen kypsymään. Hienonna mukaan sipulit. Mausta keitto.
  23. Kuori ja lohko perunat, ja lisää ne keittoon kiehumaan. Viipaloi
  24. kehnäsienet keittoon.
  25. Kun kasvikset ovat napakan kypsiä, kääntele mukaan kalapalat. Kalan ei
  26. tarvitse kiehua, se kypsyy kuumassa liemessä muutamassa minuutissa.
  27. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Koristele
  28. kehnäsieni-kalakeitto tuoreella basilikalla.
  29. Herkuttele kehnäsieni-kalakeitto hyvän leivän kera.

Kuva galleriasta

kalalautanen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit