Mainokset

Kalakeitto Lohiseljanka resepti

Mainokset

Kalakeitto Lohiseljanka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Lohiseljanka
  3. 5 annosta
  4. 2 kpl porkkanaa
  5. 200 g juuriselleriä
  6. 1 kpl palsternakkaa
  7. 100 g purjoa
  8. 4 kpl valkosipulinkynttä
  9. 1 kpl punasipulia
  10. 5 kpl perunaa
  11. 500 g lohta
  12. 2 rkl oliiviöljyä
  13. 10 dl kalalientä
  14. 3 dl tomaattimurskaa
  15. ½ dl tomaattipyreetä
  16. 2 tl yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
  17. 2 kpl laakerinlehteä
  18. 1 rkl viinietikkaa
  19. 1 rkl sokeria
  20. ¼ tl merisuolaa
  21. ¼ rkl mustapippuria
  22. Kuori ja paloittele porkkanat, selleri ja palsternakka. Halkaise purjo,
  23. huuhtele se ja leikkaa suikaleiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet
  24. ja punasipuli. Kuori ja lohko perunat. Fileoi lohi tarvittaessa ja
  25. leikkaa filee kuutioiksi.
  26. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä porkkanaa, selleriä,
  27. palsternakkaa, purjoa ja sipuleita hetki. Lisää kalaliemi,
  28. tomaattimurska ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi, anna poreilla viitisen
  29. minuuttia ja lisää sitten perunat. Annan poreilla vielä viitisen
  30. minuuttia ja lisää kalapalat. Kun perunat ja kalat ovat kypsiä,
  31. lohiseljanka on valmis.
  32. Tarkista suola ja pippuri.
  33. Tarjoa lohiseljankakeiton lisäkkeenä esimerkiksi silputtuja yrttejä,
  34. aiolia tai smetanaa, mustia ja vihreitä oliiveja tai hapankaalia.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit