Mainokset

Kalakeitto Onkijan ahvenkeitto resepti

Mainokset

Kalakeitto Onkijan ahvenkeitto resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Onkijan ahvenkeitto
  4. 4 annosta
  5. 10 dl vettä
  6. 2 dl kuivaa valkoviiniä
  7. 4 rkl kalafondia
  8. 2 tl maustepippuria (kokonaisia)
  9. 2 kpl laakerinlehteä
  10. 400 g uutta perunaa
  11. 2 kpl porkkanaa
  12. 300 g kyssäkaalia
  13. 400 g ahvenia
  14. 3 kpl kevätsipulia (silputtuna)
  15. 50 g tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  16. Voit valmistaa kalaliemen kalan ruodoista ja päästä. Lisää ne
  17. kylmään veteen, kuumenna kiehuvaksi, kuori vaahto ja lisää
  18. mausteeksi laakerinlehti ja maustepippurit. Keitä 1520 min.
  19. Erottele kypsät kalapalat ruodoista ja lisää myös ne ruokaan.
  20. Mittaa vesi, viini ja fondi sekä pippurit ja laakerinlehdet kattilaan.
  21. Kiehauta.
  22. Pese ja kuori perunat, porkkanat ja kyssäkaali. Leikkaa perunat
  23. lohkoiksi, kyssäkaali kuutioiksi ja porkkanat lanteiksi.
  24. Lisää kasvikset kattilaan ja anna kiehua kevyesti poreillen noin 15
  25. minuuttia.
  26. Leikkaa kala paloiksi. Lisää kalat sekä hienonnetut sipulit ja tilli
  27. keittoon ja kypsennä muutama minuutti. Varo kypsentämästä liikaa,
  28. etteivät kalapalat hajoa.
  29. Tarkista maku ja lisämausta ahvenkeittoa tarvittaessa suolalla ja
  30. mustapippurilla.
  31. Tarjoa onkijan ahvenkeitto tuoreen ruisleivän kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juusto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit