Mainokset

Kalakeitto Provencelainen kalakeitto ja pistou resepti

Mainokset

Kalakeitto Provencelainen kalakeitto ja pistou resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Passiivinen 20 min
  3. Provencelainen kalakeitto ja pistou
  4. 4 annosta
  5. 750 g perunaa
  6. 1 kpl sipulia
  7. 3 kpl valkosipulinkynttä
  8. 10 dl kalalientä
  9. 400 g paseerattua tomaattia
  10. 2 tl fenkolinsiemeniä
  11. 200 g vihreitä papuja (paloiteltuna)
  12. ¼ tl mustapippuria
  13. 1 rkl yrttimaustesekoitusta (suolaton) (Provence)
  14. 400 g kirjolihifileetä
  15. Pistou
  16. 2 dl tuoretta basilikaa
  17. 50 g kermajuustoa (Pecorino)
  18. 1 kpl valkosipulinkynttä
  19. ½ dl oliiviöljyä
  20. Kuori ja paloittele perunat. Kuori ja hienonna sipuli ja
  21. valkosipulinkynnet. Kuumenna tilkka öljyä kattilassa ja lisää perunat
  22. sekä sipulit. Paista hetki sekoitellen.
  23. Lisää kuuma liemi, paseerattu tomaatti ja huhmaressa hienonnetut
  24. fenkolinsiemenet. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes
  25. perunat ovat sopivan kypsiä. Lisää kiehumisen loppupuolella pavut
  26. keittoon.
  27. Lisää yrttiseos ja paloiteltu kala, josta olet poistanut mahdolliset
  28. ruodot. Anna hautua kannen alla, kunnes kala on kypsää.
  29. Tarkista provencelaisen kalakeiton maku ja mausta mustapippurilla sekä
  30. tarvittaessa suolalla (pistousta tulee myös suolaa).
  31. Pane basilikan lehdet monitoimikoneeseen. Lisää juusto pieninä paloina,
  32. valkosipulinkynsi ja öljyä sen verran, että saat sopivan löysän
  33. rakenteen.
  34. Tarjoa pistou provencelaisen kalakeiton kanssa. Lisäksi kalakeiton
  35. kanssa maistuu tuore leipä.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit