Mainokset

Kalaleivos Lohileivokset resepti

Mainokset

Kalaleivos Lohileivokset resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 1 t
  2. Passiivinen 1 pv
  3. Lohileivokset yo-lakki taustalla
  4. 60 kpl
  5. Pohja ja pinta
  6. 10 kpl piimälimppuviipaletta (Maalahden limppu)
  7. 100 g voita
  8. Täyte
  9. 12 kpl liivatelehteä
  10. ½ dl sitruunamehua
  11. 1 kpl punasipulia
  12. 400 g kylmäsavustettua kirjolohta
  13. 400 g graavilohta
  14. 500 g maitorahkaa
  15. 400 g ranskankermaa (rasvaa 28 %)
  16. 8 rkl tuoretta tilliä (hienonnettua)
  17. 2 tl sokeria
  18. 1½ tl suolaa
  19. ¾ tl mustapippuria
  20. 4 dl vispikermaa (rasvaa 25 %)
  21. Lisäksi
  22. koristeluun tilliä
  23. Jauha leipä monitoimikoneessa. Sekoita voi leipämuruun ja taputtele
  24. puolet leivinpaperilla peitetylle reunalliselle uunipannulle (30 x 35
  25. cm).
  26. Pane liivatteet pehmenemään kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Kuumenna
  27. mehu ja liuota puristellut liivatteet joukkoon. Anna jäähtyä haaleaksi.
  28. Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa lohet pieniksi kuutioiksi. Sekoita
  29. rahkan ja ranskankerman joukkoon lohet ja sipulit. Mausta tillillä,
  30. sokerilla, suolalla ja pippurilla.
  31. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Kaada liivateseos ohuena nauhana
  32. sipuli-lohimassan joukkoon ja sekoita. Nostele lopuksi joukkoon kerma.
  33. Kaada täyte pohjan päälle ja tasoita pinta. Ripottele päälle loput
  34. limpunmuruista ja painele kevyesti pintaan kiinni.
  35. Peitä lohileivos huolellisesti ja nosta jääkaappiin hyytymään
  36. mielellään yön yli.
  37. Leikkaa lohileivoslevy annospaloiksi ja koristele tillillä.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit