Mainokset

KalanugettiRuskakalaa Tatsutan tapaan resepti

Mainokset

KalanugettiRuskakalaa Tatsutan tapaan resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Ruskakalaa Tatsutan tapaan
  4. 4 annosta
  5. 200 g retikkaa
  6. 1 rkl tuoretta inkivääriä (raasteena)
  7. 1 rkl riisiviinietikkaa
  8. 350 g kuhaa (fileinä)
  9. 3 rkl soijakastiketta
  10. 3 rkl sakea
  11. ¾ dl perunajauhoja
  12. Koristeluun
  13. ½ kpl mitsunaa ruukussa
  14. Lisäksi
  15. 1 litra rypsiöljyä kypsentämiseen
  16. Kuori retikka, halkaise ja leikkaa puolikkaat kuorimaveitsellä ohuiksi
  17. lastuiksi. Sekoita inkivääriraaste ja riisiviinietikka tai etikka
  18. joukkoon. Peitä kelmulla ja anna maustua 12 tuntia.
  19. Leikkaa kalafileet vinottain 23 sentin suikaleiksi. Sekoita
  20. soijakastike ja sake. Kaada mausteliemi kalapalojen päälle. Pane
  21. viileään maustumaan pariksi tunniksi.
  22. Kuumenna uppopaistoa varten varaamasi rypsiöljy 180 asteiseksi. Öljy on
  23. sopivan kuumaa, kun valkoinen leipäpala ruskistuu kauniin ruskeaksi
  24. noin minuutissa.
  25. Valuta kalapalat hyvin. Mittaa perunajauhot pyöreäpohjaiseen kulhoon
  26. tai muovipussiin ja pyöräytä kalapalat perunajauhoissa. Nosta palat
  27. yksitellen kuumaan öljyyn kiehumaan. Kypsennä kerralla 46 kalapalaa
  28. kauniin ruskeaksi ja rapeaksi. Nosta kypsät kalapalat valumaan
  29. talouspaperin päälle ja siirrä ne mahdollisimman kuumina lautasille.
  30. Koristele mitsunan tai japaninpersiljan lehdillä.
  31. Nauti ruskakala Tatsutan tapaan retikan ja soijakastikkeen kanssa.
  32. Jos käytössäsi ei ole sakea, kokeile mausteliemeen olutta.
  33. Mitsuna eli japaninsinappi on hennosti kaalin ja sinapin makuinen
  34. yrtti, jonka vihreät, läpikuultavat lehdet muistuttavat hiukan rucolaa.
  35. Mitsuban eli japaninpersiljan hennot lehdet muistuttuvat
  36. lehtipersiljaa ja ne maistuvat napakan kirpeälle.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

pihvi_sipulirenkaat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit