Mainokset

Kalapata Kevyt kuha-juurespata resepti

Mainokset

Kalapata Kevyt kuha-juurespata resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Kuha-juurespata
  4. 4 annosta
  5. 500 g lanttua
  6. 200 g juuriselleriä
  7. 2 kpl porkkanaa
  8. 1 kpl sipulia
  9. 1 kpl valkosipulinkynttä
  10. 1 rkl currytahnaa (keltaista)
  11. 1 rkl rypsiöljyä
  12. 4 dl kasvislientä
  13. ¾ tl suolaa
  14. 400 g kuhaa (fileinä)
  15. 2 rkl sitruunamehua
  16. Lisäksi
  17. 1 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
  18. Kuori ja kuutioi lanttu, selleri ja porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli
  19. ja valkosipulinkynsi. Kiehauta currytahna öljyssä paistokasarin
  20. pohjalla. Lisää juurekset ja kuullota 5 minuuttia. Kaada joukkoon
  21. kasvisliemi.
  22. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15
  23. minuuttia.
  24. Käsittele kalafileet halutessasi ruodottomiksi leikkaamalla kiilamainen
  25. pala pois ruotojen suuntaisesti. Paloittele kalat reiluiksi kuutioiksi.
  26. Lisää ne padan päälle, älä sekoita. Hauduta vielä 510 minuuttia,
  27. kunnes kala on kypsää.
  28. Mausta sitruunamehulla. Kääntele pata varovasti sekaisin. Tarkista
  29. maku. Tarjoa kevyt kuha-juurespata jogurttisilmän kanssa.

Kuva galleriasta

vihreat_pavut

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit