Mainokset

Kalapihvi Rapumaiset haukimurekepihvit resepti

Mainokset

Kalapihvi Rapumaiset haukimurekepihvit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 10 min
  3. Rapumaiset haukimurekepihvit
  4. 12 kpl
  5. 1 kpl salottisipulia
  6. ⅔ rkl rypsiöljyä
  7. 500 g haukea (fileenä)
  8. 1 tl merisuolaa
  9. 70 g tomaattipyreetä
  10. 1 kpl munaa
  11. 1½ dl ruokakermaa
  12. 1½ rkl perunajauhoja
  13. ¼ tl sokeria
  14. 1 tl mustapippuria
  15. 10 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  16. Muista, että kaikkien raaka-aineiden tulee olla kylmiä, kun valmistat
  17. kalamureketta.
  18. Hienonna salottisipuli ja pehmitä kuutiot mikrossa öljyssä. Jäähdytä.
  19. Paloittele haukifileet monitoimikoneen kulhoon, ripottele suola päälle
  20. ja hienonna kala. Lisää muut aineet tilliä lukuun ottamatta. Anna
  21. koneen käydä hetki, niin että aineet sekoittuvat kuohkeaksi.
  22. Lisää hienonnettu tilli lopuksi lusikalla sekoittaen. Levitä
  23. uunipellille leivinpaperi. Nosta murekemassasta sen päälle 1012
  24. nokaretta ja painele ne kylmällä vedellä kostutetuin sormin tai
  25. lusikalla pihveiksi.
  26. Kypsennä 225 asteessa 1012 minuuttia. Voit paistaa pihvit myös
  27. pinnoitetussa paistin- tai lettupannussa.
  28. Nauti rapumaiset haukimurekepihvit keitettyjen perunoiden tai
  29. perunalumen ja kasvisten kera.
  30. Paloittele ja hienonna kala isolla veitsellä työlaudan päällä, jos
  31. käytössäsi ei ole monitoimikonetta tai lihamyllyä. Jos kaipaat
  32. kastiketta, sekoita se kermaviilistä ja hienonnetuista yrteistä.
  33. Murekepihvit maistuvat myös kylminä ruisleivän päällä.

Kuva galleriasta

ananas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit