Mainokset

Kalapihvit Pariloidut tonnikalapihvit resepti

Mainokset

Kalapihvit Pariloidut tonnikalapihvit resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Pariloidut tonnikalapihvit
  3. 6 annosta
  4. 1,05 kg tuoretta tonnikalaa (pihveinä)
  5. 4 rkl korianterinsiemeniä (paahdettuna)
  6. Mausteseos
  7. 1½ kpl limettiä (kuoriraaste , mehu)
  8. ½ dl seesamiöljyä
  9. 2 rkl hillottua inkivääriä (hienonnettuna)
  10. 2 rkl fariinisokeria
  11. ⅓ kpl tuoretta chiliä (silputtuna)
  12. 1 tl suolaa
  13. 1 dl tuoretta korianteria (silputtuna)
  14. Koristeluun
  15. 2 kpl limettiä (lohkottuna)
  16. ½ dl tuoretta korianteria
  17. Sokeriliemeen säilöttyä, hillottua inkivääriä löydät lasipurkkiin
  18. pakattuna yleensä kaupan hillohyllyltä. Makeantahmeiden
  19. inkivääripalojen hienontaminen käy kätevästi
  20. valkosipulipusertimella!
  21. Ota tonnikalapihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista.
  22. Kuivaa pihvit talouspaperilla.
  23. Rouhi paahdetut korianterinsiemenet ja pyöritä kalapihvien kyljet
  24. rouheessa.
  25. Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään.
  26. Paista nopeasti kuumalla parilalla raidat kalapalojen pintaan, sivele
  27. paistettuun pintaan runsaasti mausteseosta. Älä kypsennä liikaa, vaan
  28. tarjoa pihvit parhaimmillaan eli sisältä punaisina. Tarjoa pariloitujen
  29. tonnikalapihvien lisänä kookosriisiä ja paahdettuja terttutomaatteja.
  30. Käytä kahta parilaa tai paistinpannua, niin saat pikapaistettua
  31. tonnikalapihvit samanaikaisesti.
  32. Lämmitä ruokalautasia vartin verran 50-asteisessa uunissa, niin
  33. annokset pysyvät lämpimänä pidempään.

Kuva galleriasta

leikkeleet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit