Kalapihvit Silakkapihvit marinadissa resepti
Mainokset
Kalapihvit Silakkapihvit marinadissa resepti
Aineosat
Ohjeet
- 40 min
- Passiivinen 1 pv
- Silakkapihvit marinadissa
- 6 annosta
- 600 g silakkafileitä
- ½ dl ruisjauhoja
- ½ dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
- 6 rkl tuoretta tilliä (silputtuna)
- 1 dl ruohosipulia (silputtuna)
- Etikkaliemi
- 3 dl vettä
- ¾ dl väkiviinaetikkaa
- ½ dl sokeria
- 1 tl maustepippuria (rouhittuna)
- Lisäksi
- 2 kpl punasipulia (viipaloituna)
- 50 g tuoretta tilliä
- Valmista ensin silakkapihvit. Huuhtele fileet ja kuivaa ne hyvin.
- Sekoita syvällä lautasella jauhot, suola ja pippuri. Kasta fileiden
- nahkapuoli jauhoihin ja aseta fileet leikkuupöydälle odottamaan.
- Lisää puolille fileistä silputtuja yrttejä ja nosta loput fileet
- päälle.
- Kypsennä pihvejä uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä
- pihvit.
- Mittaa etikkaliemen ainekset kattilaan, kiehauta seos ja jäähdytä.
- Nostele kypsät silakkapihvit, sipulirenkaat ja tillinoksat
- kerroksittain reilunkokoiseen astiaan ja kaada kylmä liemi päälle. Anna
- seoksen maustua seuraavaan päivään.
- Tarjoa marinoidut silakkapihvit keitettyjen perunoiden tai perunasoseen
- kanssa. Kalapihvit maistuvat herkullisilta myös mallas- tai ruisleivän
- päällä.
Samanlaiset reseptit
Kuva galleriasta
