Mainokset

Kalapihvit Silakkataskut ja parsakaali-perunasose resepti

Mainokset

Kalapihvit Silakkataskut ja parsakaali-perunasose resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Silakkataskut ja parsakaali-perunasose
  3. 4 annosta
  4. 500 g silakkafileitä
  5. 1 tl merisuolaa
  6. ½ tl mustapippuria
  7. 1 dl tuoretta korianteria (hienonnettuna)
  8. 1 dl ruohosipulia (hienonnettuna)
  9. 1 kpl sitruunaa (2 tl kuoriraastetta ja 2 rkl mehua)
  10. Parsakaali-perunasose
  11. 600 g perunaa (jauhoinen lajike)
  12. 400 g parsakaalia
  13. 3 dl vettä
  14. 1 tl suolaa
  15. ½ rkl voita
  16. Kuori ja paloittele perunat. Pese ja paloittele parsakaali varsineen.
  17. Kumoa perunapalat kattilan pohjalle, ja kaada päälle vettä niin, että
  18. perunat juuri peittyvät. Lisää suola ja parsakaalit. Kuumenna
  19. kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 1520 minuuttia.
  20. (Parsakaalipalat kypsyvät perunoiden päällä höyryssä.)
  21. Poista silakkafileistä halutessasi selkäevät ja levitä fileet
  22. leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  23. Sekoita yrtit ja sitruunankuoriraaste keskenään ja jaa seos fileille.
  24. Käännä fileet kaksinkerroin taskun muotoon. Nosta ne voideltuun
  25. uunivuokaan limittäin ja pirskota päälle sitruunamehu. Lopun sitruunan
  26. voit paloitella kalojen lomaan uuniin. Kypsennä silakkataskuja
  27. 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  28. Kaada kasvisten keitinvesi talteen. Soseuta sähkövatkaimella ja lisää
  29. keitinvettä niin paljon, että soseesta tulee kostean kuohkeaa. Mausta
  30. voilla.
  31. Tarjoa silakkataskut parsakaali-perunasoseen kanssa.

Kuva galleriasta

kanapasta

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit