Mainokset

KalapihvitSanta Marian tonnikalapihvi resepti

Mainokset

KalapihvitSanta Marian tonnikalapihvi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 15 min
  2. Santa Marian tonnikalapihvi
  3. 2 annosta
  4. 2 kpl valkosipulinkynttä
  5. 2 kpl tomaattia
  6. 400 g tuoretta tonnikalaa (filee)
  7. 2 tl merisuolaa
  8. 3 tl mustapippuria
  9. 2 rkl ruokaöljyä
  10. ½ dl kuivaa valkoviiniä
  11. 1 tl yrttimaustesekoitusta (suolaton)
  12. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet. Kuori tomaatit, poista siemenet ja
  13. pilko malto kuutioiksi. Mausta tonnikalapihvit molemmin puolin suolalla
  14. ja pippurilla.
  15. Lorauta öljy kuumalle pannulle, paista tonnikalapihvejä nelisen
  16. minuuttia molemmilta puolilta, (kalapihvi saa jäädä keskeltä roosan
  17. väriseksi).
  18. Nosta pihvit ruokalautasille, pidä lämpiminä folion alla. Kuullota
  19. valkosipulisilppua pannulla, lisää tomaattikuutiot ja yrttiseos. Kaada
  20. sekaan valkoviini, anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä, kunnes
  21. alkuperäisestä viinimäärästä on jäljellä enää puolet.
  22. Jauha myllystä mustapippuria ja lusikoi kastike tonnikalapihveille.

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit