Mainokset

Kalapiirakka Kalastajan juustopiirakka resepti

Mainokset

Kalapiirakka Kalastajan juustopiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Kalastajan juustoyllätys
  4. 14 annosta
  5. Taikina
  6. 5 dl vehnäjauhoja
  7. 1 tl suolaa
  8. ½ kpl limettiä
  9. 1 dl voita (sulatettuna)
  10. 125 g maitorahkaa
  11. 1 kpl munaa
  12. Täyte
  13. 500 g savustettua siikaa (perattuna)
  14. 2 kpl punasipulia
  15. 2 kpl kevätsipulia
  16. 200 g vuohenmaitojuustoa
  17. 200 g kermaviiliä
  18. 200 g tuorejuustoa (rasvaa 15 %) (ruohosipuli)
  19. 125 g maitorahkaa
  20. ½ kpl limettiä
  21. 2 dl tuoretta timjamia (silputtuna)
  22. 1 kpl munaa
  23. 2 rkl oliiviöljyä
  24. 1½ tl suolaa
  25. ½ tl mustapippuria
  26. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja suola. Purista limetin mehu ja raasta
  27. pesty kuori taikinaan. Lisää loput taikinan aineet ja puristele seos
  28. tasaiseksi. Voitele suuri (Ø noin 28 cm) irtopohjavuoka. Kauli taikina
  29. kahden leivinpaperin välissä pyöreäksi levyksi ja nosta levy vuokaan.
  30. Painele taikinaa korkealle vuoan reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin
  31. vähintään kahdeksi tunniksi.
  32. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  33. Perkaa savusiika ruodoista ja asettele palat vuoan pohjalle. Silppua
  34. sipulit ja siirrä ne vuokaan. Paloittele vuohenjuusto kulhoon ja lisää
  35. joukkoon loput täytteen aineet. Mausta limetin mehulla ja
  36. kuoriraasteella. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku. Kaada juustoseos
  37. vuokaan.
  38. Paista kalastajan juustopiirakkaa noin 45 minuuttia. Peitä se
  39. tarvittaessa foliolla, mikäli reunat tummuvat liikaa.
  40. Jäähdytä kalastajan juustopiirakka ja tarjoile sitä kylmänä.

Kuva galleriasta

paistetut_perunat

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit