Mainokset

Kalapiirakka Kirjolohipiirakka resepti

Mainokset

Kalapiirakka Kirjolohipiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 40 min
  2. Passiivinen 35 min
  3. Kirjolohipiirakka
  4. 6 annosta
  5. 500 g piirakkataikinaa (pakaste) (ruis-peruna)
  6. Täyte
  7. 300 g kirjolohta (suikaloituna)
  8. 500 g kasvissekoitusta (pakaste)
  9. 2 kpl munaa
  10. 2 dl ruokakermaa
  11. 50 g tuoretta tilliä (silputtuna)
  12. 2 tl sitruunapippuria (suolaton)
  13. 1 tl suolaa
  14. 75 g juustoa (raastettuna)
  15. Anna taikinan sulaa pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli tai painele se
  16. leivinpaperin päällä vuoan pohjan ja reunojen kokoiseksi levyksi. Nosta
  17. piirakkapohja leivinpaperin kanssa matalaan Ø 30 cm piirakkavuokaan tai
  18. korkeareunaiseen Ø 24 cm irtopohjavuokaan.
  19. Jos käytät tuoreita kasviksia, paloittele, esikeitä 5 minuuttia ja
  20. jäähdytä ne kylmässä vedessä. Valuta hyvin. Anna pakastekasvisten sulaa
  21. kohmeisiksi.
  22. Levitä kasvikset ja kalasuikaleet (piirakkaan sopivat mainiosti
  23. marinoidut kirjolohisuikaleet) piirakkapohjalle. Vatkaa munien rakenne
  24. rikki ja lisää joukkoon ruokakerma, tilli, mausteet ja puolet
  25. juustoraasteesta. Kaada seos tasaisesti vuokaan. Ripottele päälle loput
  26. juustoraasteesta.
  27. Paista 225 asteessa 3035 minuuttia uunin alimmalla ritilätasolla.
  28. Keraamisessa vuoassa paistoaika on pidempi.
  29. Anna kirjolohipiirakan levähtää hetki. Nosta se varovasti leivinpaperia
  30. apuna käyttäen tarjoiluvadille ja poista paperi.
  31. Tarjoa kirjolohipiirakka lämpimänä esim. tomaattisalaatin kera.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

lohi

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit