Mainokset

Kalapiirakka Lohi-rucolapiirakka resepti

Mainokset

Kalapiirakka Lohi-rucolapiirakka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 1 t
  3. Lohi-rucolapiirakka
  4. 8 palaa
  5. Pohja
  6. 3½ dl vehnäjauhoja
  7. 100 g leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
  8. 3 rkl sitruunankuoriraastetta
  9. 1½ tl mustapippuria
  10. ½ dl vettä
  11. Täyte
  12. 300 g lohifileetä
  13. 5 kpl kevätsipulia
  14. 50 g rucolaa
  15. 3 kpl munaa
  16. 2½ dl kevytmaitoa
  17. 1 dl parmesaanijuustoa (raastettuna)
  18. 1 rkl sinappia
  19. 2 tl suolaa
  20. Päälle
  21. 50 g rucolaa
  22. Sekoita jauhot, voi, sitruunankuori ja mustapippuri monitoimikoneen
  23. kulhossa karkeaksi taikinaksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita vielä hetki
  24. niin, että taikinasta tulee kiinteä pallo. Kääri taikina kelmuun ja
  25. siirrä kylmään 30 minuutiksi.
  26. Kauli taikina ja painele se piirasvuoan (Ø 24 cm) pohjalle ja
  27. reunoille. Pistele taikinaa haarukalla ja paista pohjaa 200 asteessa 10
  28. minuuttia.
  29. Leikkaa lohi kuutioiksi. Silppua kevätsipulit ja rucola.
  30. Riko munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Lisää kulhoon
  31. maito, juustoraaste, sinappi ja suola. Sekoita hyvin.
  32. Levitä esipaistetulle pohjalle lohi, sipulit ja rucola. Kaada munamaito
  33. vuokaan muiden aineiden päälle.
  34. Paista lohi-rucolapiirakkaa vielä 2530 minuuttia.
  35. Nauti valmis lohi-rucolapiirakka lämpimänä salaatin kera.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillaus

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit