Mainokset

Kalapullat Tonnikalapullat ja tomaattikastike resepti

Mainokset

Kalapullat Tonnikalapullat ja tomaattikastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Tonnikalapullat ja tomaattikastike
  3. 4 annosta
  4. 390 g tomaattimurskaa
  5. 1½ dl vettä
  6. ¼ tl sokeria
  7. ¼ tl suolaa
  8. Tonnikalapullat
  9. 300 g tonnikalaa vedessä
  10. 1 kpl ranskanleipäviipaletta
  11. 1 dl tuoretta basilikaa
  12. 1 kpl munaa
  13. ½ tl suolaa
  14. Paistamiseen
  15. 3 rkl ruokaöljyä
  16. Lisäksi
  17. 400 g pastaa
  18. Kaada tomaattimurska pieneen kattilaan. Huuhtele purkki vedellä, lisää
  19. vesi kattilaan. Mausta sokerilla ja suolalla. Anna kiehua hiljalleen
  20. ruoan valmistuksen ajan.
  21. Valuta tonnikalat. Pane kalapullien ainekset monitoimikoneen kulhoon ja
  22. jauha tasaiseksi. Muotoile massasta käsin noin 20 kalapullaa.
  23. Paista kalapullat öljyssä paistinpannussa kypsiksi.
  24. Keitä pasta kypsäksi.
  25. Tarjoile tonnikalapullat pastan ja tomaattikastikkeen kanssa.
  26. Kuivahtaneen leipäpalan voi käyttää tonnikalapulliin.

Kuva galleriasta

sapi12288_katkarapu-kirjolohigratiini_0000

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit