Mainokset

Kalarullat Kalakauppiaan maderullat resepti

Mainokset

Kalarullat Kalakauppiaan maderullat resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Kalakauppiaan maderullat
  4. 4 annosta
  5. 1½ kg madetta
  6. ¾ tl suolaa
  7. ½ tl valkopippuria
  8. 40 g voita
  9. 4 tl piparjuuritahnaa
  10. 20 g rucolaa (silputtuna)
  11. ¼ rkl perunajauhoja
  12. Kastike
  13. 2½ dl kalalientä (made)
  14. 125 g sulatejuustoa (rasvaa 20-24 %)
  15. 2 rkl vehnäjauhoja
  16. ½ tl suolaa
  17. ½ tl muskottipähkinää
  18. ¼ tl valkopippuria
  19. Pinnalle
  20. 50 g juustoa (raastettuna)
  21. Tarjoiluun
  22. 100 g kukkakaalia
  23. 100 g parsakaalia
  24. 1 kpl porkkanaa
  25. 1 tl hunajaa
  26. ½ rkl voita
  27. Nylje ja fileoi made tai pyydä kauppiasta tekemään se. Keitä suolalla
  28. ja pippurilla maustettu liemi mateen ruodosta ja päästä. Pakasta liemen
  29. loppu tulevaa käyttöä varten, esimerkiksi jääpalapussiin.
  30. Nuiji madefileet kevyesti kelmun välissä. Mausta pinta. Sekoita voi,
  31. piparjuuritahna, rucolasilppu ja perunajauho. Levitä täyte madefileille
  32. ja rullaa ne. Kiinnitä saumakohta hammastikulla ja pane rullat
  33. voideltuun uunivuokaan. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  34. Mittaa kastikkeen aineet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan
  35. sekoittaen ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 23 minuuttia. Kaada
  36. kastike maderullien päälle vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle ja
  37. pane maderullat vuoka uuniin. Paista 2530 minuuttia.
  38. Paloittele kasvikset ja keitä tai höyrytä ne kypsiksi. Mausta
  39. juoksevalla hunajalla ja voilla tai margariinilla. Tarjoa kalakauppiaan
  40. maderullien kanssa.

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit