Mainokset

Kalasalaatti Ahdin couscoussalaatti resepti

Mainokset

Kalasalaatti Ahdin couscoussalaatti resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 35 min
  2. Passiivinen 45 min
  3. Ahdin houkutus
  4. 10 annosta
  5. Tillicouscous
  6. 4 rkl rypsiöljyä
  7. 2½ dl couscousia
  8. 2½ dl kasvislientä
  9. ½ dl oliiviöljyä
  10. 1 rkl sitruunamehua
  11. 1 tl suolaa
  12. ½ tl mustapippuria
  13. 4 rkl tuoretta tilliä
  14. ½ kpl granaattiomenaa
  15. Grillatut lohikuutiot
  16. 1 kg lohifileetä
  17. Mausteseos
  18. 1½ dl tuoretta korianteria (hienonnettuna)
  19. ½ dl sitruunamehua
  20. 2 rkl hunajaa
  21. 2 tl tuoretta inkivääriä (raasteena)
  22. 2 tl suolaa
  23. ⅙ tl cayennenpippuria
  24. Salaattiin
  25. 2 kpl tammenlehtisalaattia ruukussa
  26. 1 kpl friseesalaattia ruukussa
  27. ½ kpl hunajamelonia
  28. 2 kpl sitruunaa
  29. 150 g sokeriherneenpalkoja
  30. ¼ rkl rypsiöljyä
  31. 1½ kpl kesäsipulia (hienonnettuna)
  32. 1 dl herneenversoja
  33. Päälle
  34. 1 dl pistaaseja
  35. Kaada pannuun 2 rkl öljyä ja kuullota couscousia siinä muutaman
  36. minuutin ajan. Kaada päälle kuuma kasvisliemi ja nosta pannu sivuun.
  37. Sekoita loppu öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri haarukalla nostellen
  38. joukkoon. Tarkista maku. Lisää jäähtyneeseen couscousiin tilli ja
  39. granaattiomenan siemenet.
  40. Ruuduta lohi veitsellä noin 3x3 sentin kuutioiksi niin, että palat
  41. jäävät alapuolestaan kiinni nahkaan.
  42. Sekoita mausteseoksen aineet keskenään ja hiero kastike lohen pintaan.
  43. Anna kalan maustua jääkaapissa ½ tunnin ajan.
  44. Revi salaatti kulhon pohjalle petiksi. Kippaa couscous salaatin
  45. keskelle keoksi. Kuori ja lohko meloni sopivan kokoisiksi paloiksi.
  46. Leikkaa sitruunat lohkoiksi. Pikapaista sokeriherneen palkoja pannulla
  47. öljyssä. Ryhmittele meloni, sitruunalohkot sokeriherneen palot,
  48. kevätsipuli ja herneenversot omiksi osioiksi salaattiin.
  49. Kypsennä lohi uunissa grillivastusten paahteessa tai grillissä juuri ja
  50. juuri läpikypsäksi. Tarkista kypsyys haarukalla. Grillatessa lohi
  51. kannattaa panna halsteriin, jotta se ei tartu grilliin. Irrota kypsät
  52. lohikuutiot nahasta ja nosta palat omaksi ryhmäksi salaattiin.
  53. Ripottele salaatin pintaan pistaasimanteleita. Tarjoa ahdin
  54. couscoussalaatin kanssa valkoinen viilennys -kastiketta.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

kasviksia

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit