Mainokset

Kalavarras Tikkulohi resepti

Mainokset

Kalavarras Tikkulohi resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 20 min
  2. Passiivinen 30 min
  3. Tikkulohi
  4. 8 annosta
  5. 1 kg lohifileetä
  6. Sinappimarinadi
  7. 4 rkl dijoninsinappia
  8. ½ kpl sitruunaa (mehu)
  9. 1 dl oliiviöljyä
  10. 6 rkl tuoretta tilliä (hienonnettuna)
  11. 1 tl suolaa
  12. 1 tl roseepippuria
  13. Valmista ensin marinadi. Yhdistä sinappi ja sitruunamehu. Sekoita
  14. joukkoon öljy ohuena nauhana. Mausta tillisilpulla, suolalla ja
  15. rouhitulla roseepippurilla.
  16. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa kala 23 cm levyisiksi
  17. suikaleiksi. Nosta kalat kulhoon, kaada marinadi päälle ja anna
  18. marinoitua kylmässä puolisen tuntia. Kääntele muutaman kerran, jotta
  19. kalapalat maustuvat tasaisesti.
  20. Pujota aina yksi lohisuikale kahteen liotettuun varrastikkuun. Pyyhi
  21. ylimääräinen marinadi pois ja grillaa lohitikkuja keskilämmöllä noin 4
  22. minuuttia välillä käännellen. Lohipalat saavat jäädä sisältä hieman
  23. läpikuultaviksi.
  24. Sipaise grillialustaan hieman öljyä ennen kalan paistamista estämään
  25. kiinnitarttumista.

Kuva galleriasta

englantilainen_aamiainen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit