Mainokset

Kalavuoka Punainen silakkavuoka resepti

Mainokset

Kalavuoka Punainen silakkavuoka resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 25 min
  3. Punainen silakkavuoka
  4. 5 annosta
  5. 600 g silakkafileitä
  6. ¼ tl suolaa
  7. ¼ tl mustapippuria
  8. 10 kpl anjovista (fileenä)
  9. 1 kpl omenaa
  10. 1 kpl sipulia
  11. 2 kpl etikkapunajuurta
  12. 2 dl ruokakermaa
  13. 50 g voita
  14. 2 rkl korppujauhoja
  15. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pintaan
  16. suolaa ja mustapippuria. Kääri silakkafileet rullalle ja nosta ne vieri
  17. viereen voideltuun uunivuokaan.
  18. Pilko anjovikset. Kuori omena sekä sipuli ja silppua ne. Kuutioi
  19. punajuuret. Levitä anjovikset, omenat ja punajuurikuutiot silkkarullien
  20. päälle.
  21. Kaada kerma vuokaan. Vuole voista lastuja ja levitä ne kalojen päälle.
  22. Ripottele lopuksi korppujauhot vuokaan.
  23. Paista silakkavuokaa 200 asteessa noin 25 minuuttia.
  24. Tarjoa punainen silakkavuoka keitettyjen perunoiden tai
  25. perunamuhennoksen kanssa.

Kuva galleriasta

lohikala

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit