Mainokset

Kalkkunafilee ja persikka-sinihomejuustokastike

Mainokset

Kalkkunafilee ja persikka-sinihomejuustokastike
 
Aineosat
  • 50 g sinihomejuustoa
  • paistolientä (+ vettä)
  • säilykepersikanpuolikasta
  • (noin 1,2 kg) kalkkunan fileerulla
  • 2 dl kermaa
Ohjeet
  1. Ota kalkkunanfilee huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Nosta filee uunivuokaan. Paina paistomittari fileen keskelle. Kypsennä ensin 200 asteessa 15 minuuttia ja laske uunin lämpötila 125 asteeseen. Kypsennä, kunnes fileen sisälämpötila on noin 75 astetta. Nosta filee uunista ja kääri folioon. Anna vetäytyä hetki.Siivilöi fileestä valunut liemi talteen kastiketta varten. Valmista kastike. Mittaa kattilaan liemi. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää persikat, paloiteltu homejuusto ja kerma. Keitä kastiketta muutama minuutti. Siivilöi kastike. Tarkista maku. Poista fileestä verkko ja leikkaa liha viipaleiksi. Tarjoile kuuman kastikkeen kanssa.

Samanlaiset reseptit

Kuva galleriasta

creme_brulee-vaahtokermavanukas

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit