Mainokset

Kalkkunan filee ja appelsiinikastike

Mainokset

Kalkkunan filee ja appelsiinikastike
 
Aineosat
  • 2 rkl vaaleaa kastikesuurustetta
  • paistolientä ( +vettä)
  • 1 rkl sinappia
  • 1 dl puristettua appelsiinimehua
  • valkoviiniä
  • 1 kalkkunan fileerulla (noin 1,2 kg)
Ohjeet
  1. Nosta filee uunivuokaan. Paina paistomittari fileen keskelle. Kypsennä 200 asteessa 15 minuuttia ja laske uunin lämpötila 125 asteeseen. Kypsennä, kunnes fileen sisälämpötila on 72–75 astetta.Nosta filee uunista ja kääri folioon. Anna vetäytyä hetken aikaa. Siivilöi fileestä valunut liemi talteen kastiketta varten.Valmista kastike. Mittaa kattilaan liemi. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää appelsiinimehu ja valkoviini ja kiehauta. Mausta kastike sinapilla. Vispaa joukkoon suuruste ja anna kiehua vielä muutaman minuutin ajan. Tarkista maku.Poista fileestä mahdollinen verkko ja leikkaa filee viipaleiksi. Tarjoile kastikkeen kanssa.

Kuva galleriasta

suklaakeksit

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit