Mainokset

Kalkkunarulla parmesaanikuorrutuksella resepti

Mainokset

Kalkkunarulla parmesaanikuorrutuksella resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 25 min
  2. Passiivinen 2 t
  3. Kalkkunarulla parmesaanikuorrutuksella
  4. 6 annosta
  5. 20 dl vettä
  6. 1 kg kalkkunaa (fileerulla)
  7. Kuorrutus
  8. 3 rkl sinappia
  9. 1 dl parmesaanijuustoa (raastettuna)
  10. Kiehauta vesi kattilassa ja nosta kalkkuna kattilaan
  11. vakuumipakkauksessaan. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes sisälämpötila on
  12. 6570 °C.
  13. Poista pakkaus ja anna rullan jäähtyä hetki.
  14. Sivele sinappi ja ripottele parmesaaniraaste kalkkunan pintaan.
  15. Kuorruta uunissa 250 asteessa 510 minuutin ajan.
  16. Leikkaa parmesaanikuorrutettu kalkkunarulla viipaleiksi.
  17. Tarjoa kalkkunarulla basilikarisoton ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.
  18. Voit keittää kalkkunan edellisenä päivänä ja kuorruttaa juuri ennen
  19. tarjoilua.

Kuva galleriasta

pizza_ranskalaiset

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit