Mainokset

Kalkkunasalaatti

Mainokset

Kalkkunasalaatti
 
Aineosat
  • 1 dl majoneesia
  • 2 dl ranskankermaa tai kuohukermaa
  • kerää rapeaa salaattia
  • 1 ruukkusalaatti
  • 1 tuore kurkku
  • kevätsipulin vartta tai 2-3 cm:n pala purjoa
  • kypsää savukalkkunaa tai kalkkunanrintaa tai kalkkunasuikaleita
  • kivettömiä oliiveja
  • 1 appelsiinin raastettu kuori ja mehu
  • suolaa, sokeria ja valkopippuria
  • valkosipulinkynttä puserrettuna
  • 2 varsisellerin vartta
  • 2 - 3 maustekurkkua
Ohjeet
  1. Osta kalkkuna valmiina tai kypsennä raaka rintafilee kevyesti suolalla ja valkopippurilla maustettuna pussin ohjeen mukaan savustuspussissa tai paistopussissa. Leikkaa liha poikkisyin viipaleiksi ja sen jälkeen kuutioksi tai suikaleiksi. Kuutioi kurkut. Silppua kevätsipulinvarret. Viipaloi varsisellerinvarret ja rapea salaatti.Nosta lautaselle salaatinlehdet ja niiden päälle vuorotellen muita aineksia. Mausta salaatti kevyesti valkosipulilla, jos haluat.Sekoita majoneesi ranskankermaan tai vaahdotettuun kuohukermaan. Lisää appelsiinimehu ja pestyn hedelmän kuoriraaste. Mausta. Kaada osa kastikkeesta salaatin päälle ja tarjoa loput erikseen.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

juhlaruokaa

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit