Mainokset

Kalkkunaterriini ja puolukkakastike resepti

Mainokset

Kalkkunaterriini ja puolukkakastike resepti
 
Aineosat
Ohjeet
  1. 30 min
  2. Passiivinen 1 t 30 min
  3. Kalkkunaterriini ja puolukkakastike
  4. 1 kpl
  5. 500 g kalkkunan rintafileetä
  6. 4 kpl valkuaista
  7. 4 dl kuohukermaa
  8. 3 rkl sherryä
  9. 1 tl suolaa
  10. ¾ tl valkopippuria
  11. Kastike
  12. 200 g puolukoita
  13. 1½ dl vettä
  14. 1 dl sokeria
  15. ½ rkl maissitärkkelystä
  16. ½ rkl vettä
  17. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Jauha kalkkunanliha hienoksi yleiskoneessa.
  18. Lisää valkuaiset, kylmä kerma ja loput aineet. Sekoita massa
  19. tasaiseksi.
  20. Levitä murekeseos voideltuun, 1½ litran vetoiseen teflonvuokaan ja
  21. nosta astia kookkaamman korkeareunaisen vuoan sisään. Pane vuoat uuniin
  22. ja kaada isompaan vuokaan kuumaa vettä, vajaasti pikkuvuoan yläreunaan.
  23. Kypsennä noin 1½ tuntia, kunnes sisus on valkoista ja kiinteää.
  24. Kypsyys on helppo tarkistaa myös lihalämpömittarilla. Kypsän terriinin
  25. sisälämpötila on 6270 astetta.
  26. Viipaloi jäähtynyt terriini ja aseta tarjolle.
  27. Valmista kastike. Survo puolukat ja keitä survos veden ja sokerin
  28. kanssa mehuksi. Siivilöi mehu ja kaada se takaisin kattilaan. Keitä
  29. edelleen, kunnes liemi sakenee. Tarvittaessa voit suurustaa kastikkeen
  30. vesitilkkaan sekoitetulla maissitärkkelyksellä. Tarjoa kastike
  31. terriinin kanssa.

Samanlaiset reseptit

Hakusanat:

Kuva galleriasta

vesimeloni

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit