Mainokset

Kana-pestocalzonet

Mainokset

Kana-pestocalzonet
 
Aineosat
  • 1 pussi (200 g) pakasteparsakaalia
  • rouhittua mustapippuria
  • hiivaa
  • 300 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
  • vettä
  • 5 dl pizzajauhoja
  • suolaa
  • 3 rkl pestokastiketta
  • 2 dl juustoraastetta
  • öljyä
Ohjeet
  1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää pizzajauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Paista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla ja mausta ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria.Kuumenna jäistä parsakaalia mikrossa täydellä teholla noin 2 minuuttia. Valuta pussin muodostunut liemi ja kaada parsakaalit pannulle. Lisää joukkoon pestokastike ja kääntele sekaisin. Anna täytteen jäähtyä.Jaa taikina kuuteen osaan ja kauli paloista pyöreänmuotoiset pizzapohjat. Jaa jäähtynyt täyte pizzapohjien toiselle reunalle ja ripottele päälle juustoraaste. Käännä taikinapohjat täytteen päälle ja kääntele tai nipistele reunat kiinni. Paista 225-asteisessa uunin keskitasossa 12–15 minuuttia.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 12 - 15 minuuttia.

Hakusanat:

Kuva galleriasta

grillibarbeque

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Mainokset
Sivut
Uusimmat reseptit